De Groene Keuze van Hubo

Gepubliceerd op 29-11-2022

Isoleren met Hubo

Met relatief eenvoudige klussen in huis kun je aardig wat besparen op je energierekening. Klussen die vaak goed zelf uit te voeren zijn of eventueel met behulp van een handig familielid of kennis. Hubo helpt je daar graag bij en heeft 9 klussen op een rijtje gezet. Hiermee bespaar je soms een klein beetje, en soms veel meer, maar wel altijd voor vele jaren! Goed voor je eigen portemonnee en het milieu.

Duurzame artikelen

Duurzame LED verlichting van Hubo

Het Groene Keuze label van Hubo is er om de keuze voor duurzame artikelen wat eenvoudiger te maken. 'Doe het zelf, doe het duurzaam' is een initiatief van alle aangesloten bouwmarkten (en dus ook Hubo), Milieu Centraal, het Klimaatverbond en Communication Concert. Het doel is om zoveel mogelijk informatie en advies te geven over het verduurzamen van de woning.

Een duurzaam artikel houdt in dat deze van kwalitatief goede materialen gemaakt is, goed te onderhouden is en lang meegaat. Zo worden natuur en klimaat minder belast en zelf bespaar je ook door minder onderhoud en minder vernieuwing.

Hubo's Groene Keuze label

Hubo's Groene Keuze label

Hubo heeft voor hun duurzame producten een speciaal label ontwikkeld: Groene Keuze. Producten voorzien van dit label zijn goede duurzame producten die bijdragen aan het energiezuiniger maken van de woning.

In de winkel en op de website zijn de producten voorzien van het groene label.

Benieuwd welke klussen je met Hubo kunt doen en welke producten een Groene Keuze label hebben? Bekijk de speciale pagina van Hubo waar je alles terug kunt vinden over het verduurzamen en energiezuiniger maken van de woning.

Bron: Hubo

Op zoek naar meer informatie over Hubo? Bekijk hier alle informatie over Hubo!

Bekijk en vergelijk alle (online) bouwmarkten

Adverteren op deze website?

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Copyright 2022 Springveer IT. Webdesign door Trail Magic Internetdiensten