Uitgebreide klussendienst bij Bouwmarkt Schoonoord

Gepubliceerd op 16-04-2021

Bouwmarkt Schoonoord in Drenthe is een middelgrote bouwmarkt waar de professional en doe-het-zelver terecht kunnen voor bouwmaterialen, gereedschap, verf, ijzerwaren en tuinhout. Specialisten in de winkel staan voor je klaar om je te helpen met het juiste advies. Bouwmarkt Schoonoord heeft als slogan “Net even anders!” en dat blijkt ook wel uit het aanbod dat je bij deze kluswinkel kan vinden. Geen zaterdaghulp die niet weet welke kwast je nodig hebt of welke kit geschikt is voor het keukenkastje, maar specialisten met jaren ervaring die je graag op weg helpen.

Klussendienst

Op zoek naar de veranda van je dromen of het tuinhuis waar je altijd al tegenop zag om zelf te bouwen in je tuin? Laat je blokhut of houten overkapping door Bouwmarkt Schoonoord maken. Kom je met je idee of schets naar de winkel en onze specialist helpt je met het zoeken naar de juiste materialen. Hij geeft je alles wat je nodig hebt om het in een keer helemaal goed te doen. En als dat niet wil lukken, dan helpen wij je graag met het bouwen van je veranda of overkapping. En het mooiste is nog dat Bouwmarkt Schoonoord gratis advies geeft voor elke klus. Kom je er niet uit of weet je even niet hoe je verder moet? Vraag het aan onze specialisten in de winkel en zij helpen je verder zodat je meteen door kan. Voor elke uitdaging is een oplossing en die hoeft echt niet duur te zijn. Benieuwd naar de gezelligste en leukste bouwmarkt bij jou in de buurt? Kom dan langs bij Bouwmarkt Schoonoord in Drenthe, we helpen je graag verder met je bouwproject of weekend-klus.

Specialist in tuinhout

Op het grote buitenterrein vind je alle soorten tuinhout zoals geïmpregneerde lariks Douglas planken, Zweeds Rabat delen, hardhouten palen en zelfs gecreosoteerde half-ronde tuinpalen. Naast al het losse tuinhout vind je er ook schuttingen, picknicktafels, een outlet gedeelte, schuttingdelen en houten speeltoestellen voor kinderen.

Isolatiemateriaal, glaswol, behang, kit, sanitair, snelkoppelingen, vuren balken en panlatten, OSB3, MDF, triplex en multiplex, betonmatten, mortel, gipsplaten, schroeven, bouten en moeren…. Je kan het zo gek niet bedenken; alles om een klus van A tot Z te laten maken of om zelf te klussen is aanwezig.

Sleutelservice, Zaagservice en gratis advies voor elke klus

Het dupliceren van sleutels voor je auto, huis of fiets en het op maat laten zagen van plaatmateriaal en balken behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Niets luistert zo nauw als een specifieke kleur. Het ene rood is het andere rood niet. Bij de verf meng balie kunnen ze elke kleur verf precies in de juiste kleur voor je mengen. Dit geldt voor muur- en lakverf.

Bekijk en vergelijk alle (online) bouwmarkten

Adverteren op deze website?

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Copyright 2022 Springveer IT. Webdesign door Trail Magic Internetdiensten