Beste klusser van Nederland

Gepubliceerd op 26-08-2021

Beste klusser van Nederland

Bouwmarkt Hornbach organiseert ook dit jaar weer de "Beste Klusser van Nederland". Een leuke competitie waarmee je de ultieme trofee kunt winnen: de Gouden Hamer! Én veel landelijke publiciteit, want je bent het middelpunt van de Hornbach winnaarscampagne.

Beste Klusser van Nederland bij Hornbach

Je kunt jezelf (of iemand anders) inschrijven via de website van Hornbach, dat is de eerste stap. Vervolgens moet je je meest indrukwekkende klusproject uploaden, en stemmen verzamelen. Per vestiging zullen 3 klussers met de meeste stemmen worden geselecteerd, wat uiteindelijk zorgt voor een totale groep van 48 klussers.

In de kwalificatieproef mag je vervolgens laten zien wat je in huis hebt. Een klusopdracht die wordt bepaald door de Hornbach crew, en die jij zo goed mogelijk moet zien uit te voeren. Hiermee kun je winnaar worden van de vestiging, en dit geeft je de kans om aan de ultieme klusfinale mee te doen met nog 3 andere finalisten: De Nacht van Hornbach.

Tot diep in de nacht doorklussen, nachtelijke toegang tot Hornbach en ongelimiteerd alle materialen en gereedschappen tot je beschikking. Én daarbij krijg je ook nog hulp van je eigen Hornbach assistent.

Dus meld je aan voor 12 september en laat maar eens zien hoe goed jij kunt klussen!

Bron: Hornbach

Op zoek naar meer informatie over Hornbach? Bekijk hier alle informatie over Hornbach!

Bekijk en vergelijk alle (online) bouwmarkten

Adverteren op deze website?

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Copyright 2022 Springveer IT. Webdesign door Trail Magic Internetdiensten