Alle Multimate’s nu Hubo

Gepubliceerd op 08-06-2021

Sinds 2016 zijn ruim 65 Multimate bouwmarkten omgebouwd naar de Hubo formule. In mei 2021 is de laatste ombouw van Multimate naar Hubo gerealiseerd. Met 190 winkels is Hubo , na Praxis, nu de één na grootste bouwmarkt formule van Nederland.

Hubo

Multimate en Hubo zijn beiden franchise formules van DGN Retail, en in 2016 is besloten om de focus te leggen op één sterke formule. Toen is gekozen voor de oudste doe-het-zelf formule van Nederland: Hubo.

Naast de ombouw is er ook kritisch gekeken naar de Hubo formule zelf. De volledige huisstijl, inrichting van de winkels, de schappenplannen en de strategische richting (#Hubohelpt) werden opnieuw bepaald. Met als resultaat een moderne bouwmarkt, met diensten speciaal toegespitst op de wensen van de huidige klussende consument.

Toekomst

Dat de franchisegever niet stilzit is wel duidelijk: binnenkort zal in Rotterdam de eerste Hubo City testwinkel worden geopend, het shop-in-shop concept ‘Homed’ is opgezet en het assortiment wordt uitgebreid met met o.a. trapliften, keukens en zonnepanelen. Ook wordt de webshop verder uitgebreid, komen er digitale prijskaarten in de Hubo winkels. Daarnaast krijgt de franchise formule Hubo steeds meer eigenmerk artikelen zoals Karakter en Skandia en kunnen klanten nu via Whatsapp vragen stellen aan Hubo.

Bron: Hubo

Op zoek naar meer informatie over Hubo? Bekijk hier alle informatie over Hubo!

Bekijk en vergelijk alle (online) bouwmarkten

Adverteren op deze website?

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Copyright 2022 Springveer IT. Webdesign door Trail Magic Internetdiensten