Winkelen bij Bouwsales bouwmarkten

Bouwsales is vooral een online bouwmarkt waar je het complete assortiment aan bouwmaterialen online kunt bekijken en bestellen. Je klusspullen worden netjes afgeleverd, zonder dat je de deur uit hoeft. In onderstaand overzicht kun je zien wat de te verwachten verzendkosten en levertijden zijn.

Soms is het mogelijk om bij een online bouwmarkt je bouwmaterialen af te halen. Kijk daarvoor in de tabel met vestigingen en klik op de link met meer informatie. Daar kun je zien of afhalen op die vestiging mogelijk is. Tevens zie je dan direct de eventuele actuele openingstijden van die Bouwsales vestiging.

Bouwsales logo
Webshop: Bouwsales webshop
Levertijd: Voor 15:00u besteld, volgende (werk)dag bezorgd.
Verzendkosten: € 7,42
Vestigingen: 1
Folder: Bouwsales folder
Korting: Onbekend
Direct naar:

Bouwsales vestigingen

Alle vestigingen van Bouwsales bouwmarkten in Nederland in een handig overzicht. Bekijk de adresgegevens, het telefoonnummer of nog meer gegevens via de link naar de site van de betreffende Bouwsales vestiging.

Bouwmarkt Straat Postcode Plaats Telefoon Informatie
Bouwsales Schagen Witte Paal 32 1742 NL Schagen 0224 273361 Meer informatie

Vergelijk Bouwsales met andere bouwmarkten

Logo's van bouwmarkten in Nederland.

In Nederland hebben we naast Bouwsales natuurlijk nog veel meer bouwmarkten waar je kunt (online) kunt winkelen. Naast de grote bekende merken zijn er ook een aantal bouwmarkten die wat meer gespecialiseerd zijn.

Gespecialiseerd in bijvoorbeeld elektrisch gereedschap, tuinhout en -inrichting, elektra etc. Voor iedere klus is er genoege keuze. Wil je de bouwmartken met elkaar vergelijken op basis van levertijden en verzendkosten? Check dan het overzicht met alle bouwmarkten van Nederland, dan zie je heel makkelijk wat voor jou de beste keuze is.

Wat zijn de openingstijden van Bouwsales?

Winkelwagentjes van bouwmarkten.

De openingstijden van Bouwsales zijn te vinden op de pagina’s van de winkels zelf. Klik in het overzicht met alle vestigingen op ‘Meer informatie’ van de vestiging en je komt direct op de pagina van de vestiging. Op die pagina vind je de meest actuele informatie over o.a. de openingstijden.

Tevens kun je op die pagina’s meer informatie vinden over de extra diensten en services beschikbaar in die bouwmarkt. Zoals de aanwezigheid van een zagerij of verhuurservice.

Bekijk en vergelijk alle (online) bouwmarkten

Adverteren op deze website?

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Copyright 2022 Springveer IT. Webdesign door Trail Magic Internetdiensten