Winkelen bij Bauhaus bouwmarkten

Bouwmaterialen nodig voor een klus in of om het huis? Bauhaus heeft een groot assortiment aan diverse klusmaterialen, voor zowel grote als kleine doe-het-zelf projecten. Check in onderstaand overzicht wat de levertijden en verzendkosten zijn bij Bauhaus als je online gaat bestellen.

In de tabel met vestigingen zie je alle adressen en contactgegevens van de lokaties van Bauhaus. Tevens tref je daar directe links aan naar de website van de vestiging, zodat je bijvoorbeeld de actuele openingstijden kunt raadplegen.

Bauhaus logo
Webshop: Bauhaus webshop
Levertijd: Voor 15:00u besteld, binnen 1 tot 2 (werk)dagen bezorgd.
Verzendkosten: € 6,49
Vestigingen: 3
Folder: Bauhaus folder
Korting: Geen, maar wel Bauhaus laagste prijsgarantie, en daarbovenop 12% korting op de verkoopprijs van de concurrent.
Direct naar: Bauhaus verlichting
Bauhaus tegellijm
Bauhaus gereedschap
Bauhaus werkplaats
Bauhaus laminaat

Bauhaus vestigingen

Alle vestigingen van Bauhaus bouwmarkten in Nederland in een handig overzicht. Bekijk de adresgegevens, het telefoonnummer of nog meer gegevens via de link naar de site van de betreffende Bauhaus vestiging.

Bouwmarkt Straat Postcode Plaats Telefoon Informatie
Bauhaus Groningen Bornholmstraat 15 9723 AW Groningen 030 2080230 Meer informatie
Bauhaus Hengelo Het Plein 10 7559 SR Hengelo 030 2080230 Meer informatie
Bauhaus Venlo L.J. Costerstraat 7 5916 PR Venlo 030 2080230 Meer informatie

Vergelijk Bauhaus met andere bouwmarkten

Logo's van bouwmarkten in Nederland.

In Nederland hebben we naast Bauhaus natuurlijk nog veel meer bouwmarkten waar je kunt (online) kunt winkelen. Naast de grote bekende merken zijn er ook een aantal bouwmarkten die wat meer gespecialiseerd zijn.

Gespecialiseerd in bijvoorbeeld elektrisch gereedschap, tuinhout en -inrichting, elektra etc. Voor iedere klus is er genoege keuze. Wil je de bouwmartken met elkaar vergelijken op basis van levertijden en verzendkosten? Check dan het overzicht met alle bouwmarkten van Nederland, dan zie je heel makkelijk wat voor jou de beste keuze is.

Wat zijn de openingstijden van Bauhaus?

Winkelwagentjes van bouwmarkten.

De openingstijden van Bauhaus zijn te vinden op de pagina’s van de winkels zelf. Klik in het overzicht met alle vestigingen op ‘Meer informatie’ van de vestiging en je komt direct op de pagina van de vestiging. Op die pagina vind je de meest actuele informatie over o.a. de openingstijden.

Tevens kun je op die pagina’s meer informatie vinden over de extra diensten en services beschikbaar in die bouwmarkt. Zoals de aanwezigheid van een zagerij of verhuurservice.

Het laatste nieuws over Bauhaus

Bauhaus: we zijn nog maar net begonnen

28-08-2020

Op 4 september 2020 is het 5 jaar geleden dat Bauhaus het Nederlandse retaillandschap betrad met de eerste vestiging van de bouwmarkt, in Groningen. Hengelo en Venlo volgden en in de afgelopen jaren heeft Bauhaus bewezen een speler van formaat te zij ...

Bekijk en vergelijk alle (online) bouwmarkten

Adverteren op deze website?

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Copyright 2022 Springveer IT. Webdesign door Trail Magic Internetdiensten